Bliv en del af et professionelt fællesskab

Et af Aarhus’ stærkeste faglige og sociale fællesskaber for selvstændige kommunikationsprofiler har en plads ledig – er du interesseret?

OM OS

Periskop er 16 engagerede professionelle, der arbejder mest med kommunikation og journalistik. Hovedparten af os er selvstændige, men vi er også hjemsted for to medarbejdere fra Ritzau, en fra Politiken og en fra KNR – Grønlands Radio.

Vi arbejder sammen på kryds og tværs og har ofte gang i nye ideer og fælles projekter. Vi lægger vægt på, at Periskop både er en professionel arbejdsplads og en stærk social ramme for vores individuelle tilværelse som selvstændige.

OM DIG

Du arbejder indenfor kommunikation, journalistik, foto, grafik, web, SoMe, animation, apps, facilitering, rådgivning, undervisning eller lignende. Det vigtigste er ikke din faglige profil, erfaring, omsætning eller uddannelse, men derimod, at du har lyst til at udvikle dig fagligt og socialt i et fællesskab.

OM KONTORET

Vi bor i to etager i en gammel industribygning tre minutters gang fra banegården, lige ved Skt. Pauls Kirke. Du vil få en plads i et af de to lyse storrum og adgang til tre mødelokaler, et stort spisekøkken plus en dejlig altan med eftermiddagssol.

OM DET SOCIALE FÆLLESSKAB

Vi skiftes til at ‘passe køkkenet’ en uge ad gangen. Det indebærer indkøb af frugt, kaffe etc., og at stå for fredagsfrokost til kollegerne.
En gang om året tager vi på studierejse til en europæisk storby. Vores udviklingsseminar og julefrokost er andre årlige traditioner.

Husleje mm: Se faktaboksen

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende, og pladsen går til den første egnede kandidat, så send din ansøgning hurtigt.

Er du interesseret, eller har du spørgsmål?

Du søger ved at skrive en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du laver.
Du er også velkommen til at få en rundvisning.
Skriv, ring og send din ansøgning  til:

Vores proces:

Et udvalg på tre personer tager sig af at finde den helt rigtige kandidat til den ledige plads.

FAKTA

Husleje

Huslejen er 2.900 kr pr. mdr.

I huslejen er inkluderet:

  • Husleje, varme, vand
  • Parkering (1 plads – først til mølle)
  • Erhvervsforsikring, der dækker brand, tyveri, vand og el-skade
  • Trådløst internet
  • Fælles kontorhold, fx printer, printerpapir mv.
  • Kaffe, the, frugt, fredagsfrokost mv.
  • Rengøring
  • Fly- og hoteludgifter til en fælles udlandsrejse ca. en gang årligt. (Det varierer, hvor meget kontoret dækker)
  • Julefrokost

Prøveperiode

Vi indleder forløbet med en 3 måneders prøveperiode. I prøveperioden kan begge parter opsige aftalen med 1 måneds varsel.

Indskud

Depositum: 13.500 kr. Pengene betales inden første lejedag.

For hver måned, hvor du er en del af Periskop, trækkes der 100 kr fra dit indskud til vores vedligeholdelseskonto. Ved udtræden af bureauet får du det resterende beløb tilbage. 

Opsigelse

Der er et gensidigt 3 måneders opsigelsesvarsel.

Del opslaget i dit netværk!