Projektbeskrivelse

Hører du podcasts? Mens du sidder i bilen eller toget, kan du høre en række gode råd fra DGI om nogle af de emner, som er mest relevante for de mange frivillige i idrætsforeninger.

Jonna Toft og Søren Prehn Jensen står bag DGI’s podcasts, som du kan høre her: DGI podcast
Du finder dem også i de mest brugte podcast-apps.

DGI’s podcasts handler bl.a. om:

– Hvordan får idrætsforeninger flere frivillige?
– Hvordan deler man bestyrelsens opgaver op, så flere kan være med til at løse dem?
– Hvordan kan en forening tiltrække flere unge frivillige?
– Hvordan kan foreninger inkludere flygtninge og indvandrere i foreningen?
– Hvordan skaber en forening gode aktiviteter for sårbare børn og unge?

I hver podcast indgår 3 kilder: En DGI-konsulent, som giver gode råd. En ekspert, som sætter det hele i perspektiv. Og en forening, der har erfaringer med det, podcasten handler om. Det giver liv i fortællingen, når engagerede case-personer fortæller om deres egne oplevelser.

Hvis du overvejer at formidle jeres vigtige viden på podcasts, så kontakt Jonna Toft Journalistik. Vi er klar til en uforpligtende snak om, hvordan podcasts kunne bygges op, og vi kan give en række eksempler på vidt forskelige typer af podcasts, som produceres af Periskops medlemmer.

Ofte leverer vi en samlet pakke bestående af et antal podcasts, rådgivning om hvordan de lægges ud, tekster til hjemmeside, nyhedsbreve, magasin mv., en række audiograms (smagsprøver) til sociale medier samt rådgivning om, hvordan I markedsfører jeres podcasts, så I får flest mulige lyttere.

Foto: Colourbox/DGI

Læs mere om de medvirkende