Journalist og kommunikationskonsulent

Kontaktoplysninger

Mobil: 2728 0944
tune@tnk.dk

Sociale medier

Mere om Tune

Mine kompetencer falder inden for to hovedområder:

 • Projektledelse og samlet ansvar for større kampagner, formidlingsopgaver og webproduktioner helt frem til det færdige produkt. Jeg finder de rigtige partnere og underleverandører i Periskop eller i andre dele af mit netværk.
 • Formidling af kompliceret stof på en måde, som kan forstås af målgruppen. Især inden for arbejdsmiljø (lovstof, forskning, faglige værktøjer og redskaber), men også inden for andre områder.

Eksempler på projekter

 • Total revision af hjemmeside for BFA Handel: Kundens 7-8 selvstændige hjemmesider er samlet i én ny side i nyt design og i nyt CMS. Samlet projekt, hvor jeg har haft ansvar for såvel indhold som valg af tekniske løsninger og design sammen med min kollega Joan Rask. Opgaven har også omfattet nye hjemmesider for BFA Kontor og BFA Finans.
 • Kampagnen Sammenomtrivsel.nu. En kampagne om psykisk arbejdsmiljø på kontorområdet for BFA Kontor. Sammen med Helge Bjerre fra Community har vi udviklet et samlet koncept med et solidt fagligt indhold formidlet i et visuelt univers med animationsfilm, sociale mediekampagner, merchandise og direkte henvendelser til virksomheder i målgruppen.
 • Naturen som træningsrum: Et kursusmateriale til Ældre Sagen til brug for foreningens mange motionsfrivillige. Det rigt illustrerede hæfte indeholder en lang række øvelser og anvisninger på motion i naturen. Et blandt en lang række hæfter, jeg har produceret for Ældre Sagen.
 • Sådan fungerer MED-systemet: En animationsfilm, som følger en konkret sag gennem MED-samarbejdet i kommunerne, produceret for KL og Forhandlingsfællesskabet. Jeg har haft det samlede produktionsansvar, mens selve animationen er udført af Gammelbys.
 • Nyhedsbrev for Kropogkontor.dk: Gennem en årrække har jeg produceret det månedlige nyhedsbrev for hjemmesiden, som samler viden om ergonomi og arbejdsmiljø i både offentlige og private kontorer. Hjemmesiden er et samarbejde mellem BFA Velfærd og Offentlig administration, BFA Kontor og BFA Finans.

Uddannelse og beskæftigelse:

 • Uddannelser: Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1986 og ba.scient.pol fra Aarhus Universitet 2004.
 • Næsten 20 år som selvstændig konsulent med opgaver inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø, webdesign og digital formidling, u-lande og internationalt udviklingsarbejde, virksomhedskommunikation og meget mere.
 • 6 år som kommunikationskoordinator i CISU – Civilsamfund i Udvikling, en sammenslutning af flere end 270 danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingssamarbejde med u-landene.
 • 7 år som informationschef i Kolding Kommune med ansvar for udvikling af kommunens samlede kommunikation – og opbygning af Kolding Kommunes første hjemmeside i 1994.
 • Mange års frivilligt bestyrelsesarbejde i foreningen Stairway Danmark, der arbejder for børns rettigheder og forebyggelse af sexmisbrug af børn i Sydøstasien, samt Fairstart Fonden, som arbejder med at udvikle kompetencer blandt plejeforældre og ansatte på børnehjem i en fattige lande.

Projekter Tune har været involveret i