Journalist og kommunikationskonsulent

Kontaktoplysninger

Mobil: 2728 0944
tune@tnk.dk

Sociale medier

Projekter Tune har været involveret i

Mere om Tune

Gennem mange år har jeg arbejdet med især formidling af kompliceret stof på en måde, som kan forstås af målgruppen. For mig handler det om at bruge den journalistiske værktøjskasse til at skabe struktur og enkelhed i en stor informationsmængde – og derefter skære det understøtter målet.

Jeg arbejder ud fra tre ledetråde:

 1. Jeg skal forstå opgaven. Det lyder indlysende – men jeg har erfaret, at mange af mine kunder har oplevet at få leveret det, de bad om. Men ikke altid det, de egentlig havde brug for. Det gør jeg mit bedste for at undgå.
 2. Jeg henter de kompetencer ind, jeg ikke selv har, hos en bred vifte af samarbejdspartnere og specialister. Derfor kan jeg levere næsten alle former for kommunikationsydelser: Strategier og visuelle identiteter. Tryksager, videofilm, animationsfilm og podcasts. Hjemmesider, indhold på sociale medier m.v. Dog påtager jeg mig ikke opgaver om salg og marketing.
 3. Jeg arbejder systematisk og ansvarligt. Jeg påtager mig delopgaver men også gerne ‘hovedentreprisen’. Budgetter og afleveringsfrister bliver overholdt. Hvis noget går galt (og det kan jo ske…) giver jeg klar besked så tidligt som muligt, og så finder vi en løsning.

Eksempler på projekter

Det arbejder jeg med lige nu

 • Ungmedjob.dk – en total revision af en hjemmeside, som skal hjælpe unge under 18 år godt i gang på arbejdsmarkedet. Med viden til unge, arbejdsgivere, forældre og lærere. Kunde: De fem Brancefællesskaber for Arbejdsmiljø.
 • Revision og opdatering af hjemmesider: BFA Handel driver en vifte af hjemmesider omfysisk og psykisk arbejdsmiljø i detailhandlen. Der skal skabes større synergi og synlighed om materialerne og en del skal revideres og udvikles. Kunde: BFA Handel.
 • Værktøjskasse om covid-19 og arbejdsmiljø. En løbende opgave med formidling af regler, viden, erfaringer og metoder om epidemien til arbejdspladser i det offentlig. Med tekster, film, podcasts, værktøjer mm. Kunde: BFA Velfærd og Offentlig Administration.
 • Motion i naturen. Et samlet idekatalog med teori og øvelser, som kan gennemføres i naturen. Til brug i Ældre Sagens næsten 300 lokalafdelinger. Kunde: Ældre Sagen.

Uddannelse og beskæftigelse:

 • Uddannelser: Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1986 og ba.scient.pol fra Aarhus Universitet 2004.
 • 15 år som selvstændig konsulent med opgaver inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø, webdesign og digital formidling, u-lande og internationalt udviklingsarbejde, virksomhedskommunikation og meget mere.
 • 6 år som kommunikationskoordinator i CISU – Civilsamfund i Udvikling, en sammenslutning af flere end 270 danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingssamarbejde med u-landene.
 • 7 år som informationschef i Kolding Kommune med ansvar for udvikling af kommunens samlede kommunikation – og opbygning af Kolding Kommunes første hjemmeside i 1994.
 • Mange års frivilligt bestyrelsesarbejde i foreningen Stairway Danmark, der arbejder for børns rettigheder og forebyggelse af sexmisbrug af børn i Sydøstasien, samt Fairstart Fonden, som arbejder med at udvikle kompetencer blandt plejeforældre og ansatte på børnehjem i en fattige lande.