Tune Nyborg

| | Tune Nyborg
Tune Nyborg2018-11-01T09:37:00+00:00

Journalist og kommunikationskonsulent

Tune_web

Kontaktoplysninger

Mobil: 2728 0944
tune@tnk.dk

Sociale medier

Projekter Tune har været involveret i

Mere om Tune

Selvstændig konsulent med 25 års erfaring med at tilrettelægge og gennemføre sammenhængende og systematisk kommunikation for især faglige organisationer, offentlige myndigheder og internationale udviklingsorganisationer.

Jeg leverer en bred vifte af kommunikationsydelser fra en simpel folder til en kompleks kampagne, baseret på journalistisk faglighed og mange års erfaring. Kunderne vælger mig (tror jeg), fordi jeg er god til at sætte mig helt over på kundens stol og analysere opgaven til bunds. Og fordi de i mig får en erfaren og kompetent samarbejdspartner, der kan finde den rigtige balance i budskaber og produkter – med alle aftaler overholdt.

Mine opgaver falder for størstedelen inden for to emnemæssige specialer: Fysisk og psykisk arbejdsmiljø i bredeste forstand – fra kontorindretning over ergonomi og indeklima til stress. Og Internationalt udviklingsarbejde – fra projektudvikling og fundraising til formidling og evalueringer. Se eksempler neden for.

Eksempler på projekter:

Uddannelse og beskæftigelse:

  • Uddannelser: Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1986 og ba.scient.pol fra Aarhus Universitet 2004.
  • 15 år som selvstændig konsulent med opgaver inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø, webdesign og digital formidling, u-lande og internationalt udviklingsarbejde, virksomhedskommunikation og meget mere.
  • 6 år som kommunikationskoordinator i CISU – Civilsamfund i Udvikling, en sammenslutning af flere end 270 danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingssamarbejde med u-landene.
  • 7 år som informationschef i Kolding Kommune med ansvar for udvikling af kommunens samlede kommunikation – og opbygning af Kolding Kommunes første hjemmeside i 1994.
  • Mange års frivilligt bestyrelsesarbejde i foreningen Stairway Danmark, der arbejder for børns rettigheder og forebyggelse af sexmisbrug af børn i Sydøstasien, samt Fairstart Fonden, som arbejder med at udvikle kompetencer blandt plejeforældre og ansatte på børnehjem i en fattige lande.