PR, Kommunikation & Digitale Medier

Kontaktoplysninger

Sociale medier

Mere om Stefan

Som selvstændig kommunikationsrådgiver hjælper jeg klimaambitiøse virksomheder med at opnå større synlighed. Jeg kalder min tilgang ‘anti-greenwashing’. Den tager udgangspunkt i ærlig og personlig kommunikation, der overholder markedsføringslovens retningslinjer for klimakommunikation.

Bæredygtighed er et styrende element i mit liv. En bæredygtig planet, men også et bæredygtigt arbejdsliv. Jeg tror på, at det bedste resultat opnås, når man er i balance. Balance med sig selv og sine omgivelser (og sine samarbejdspartnere).

Jeg er kommunikationsrådgiver med en økonomisk baggrund. Det gør mig i stand til at tænke forretning og strategi ind i jeres kommunikationsplaner. Jeg er perfektionist og meget lidt fan af udtrykket ‘fake it till you make it’.

Jeg har erfaring fra både startup- og konsulentbranchen. Både som udførende og rådgivende. Og så har jeg en spandfuld teoretisk viden fra Syddansk Universitet og det Katolske Universitet i Lissabon af alle steder.

Oftest indgår jeg som ekstern kommunikationsmedarbejder i virksomheder, der ikke har opgaver nok til en fuldtidsstilling. Mit segment er derfor ofte små- og mellemstore virksomheder.

Ydelser inden for PR, Kommunikation og Digitale Medier

  • Jeg udarbejder strategien for jeres kommunikation. Jeg vurderer, med jeres hjælp, hvilke midler, kanaler og tilgange I skal gøre brug af for at få mest ud af jeres kommunikation.
  • Jeg sætter en retning for jeres pressestrategi og hjælper med at udkomme i relevante medier og fagblade, så I kan positionere jer på jeres holdninger og værdier.
  • Jeg udarbejder materiale i form af debatindlæg, artikler, tekst til hjemmeside, nyhedsbreve, opslag til sociale medier med mere.
  • Jeg er ekspert i LinkedIn og formår at opbygge kommunikationsplatforme med effekt og stor rækkevidde.
  • Via ekstern hjælp kan jeg tilbyde hjælp til digital marketing. Jeg SEO-optimerer jeres hjemmeside og opsætter Google Ads, så jeres placering på søgemaskinen er så høj som muligt.
  • Jeg laver workshops, oplæg og rådgiver i, hvordan virksomheder undgår at greenwashe og kommer ud over stepperne med deres klimakommunikation.

Arbejdserfaring

Medlem af mediehuset Periskop, 2023-nu

Selvstændig Kommunikationsrådgiver, 2023-nu

Rådgiver, Bæredygtighed og Kommunikation, Transition, 2022-2023

Kommunikations Manager, THE UPCYCL, 2021-2022

Freelance Kommunikationsrådgiver, RevArt, 2020-2021

Uddannelse:

Master of Communication, Universidade de Catolica, 2018-2020

Bachelor, Cand.Negot, Syddansk Universitet, 2013-2016