Journalist, fagområde idræt, krop og sundhed

Kontaktoplysninger

Sociale medier

Mere om Jonna

Jeg har arbejdet med formidling om især idræt, krop, sundhed og foreningsliv siden 1993, hvor jeg trådte mine første journalistsko hos DGI. Jeg har været freelancer siden 2005.

Min viden om idræt, motorik, folkeoplysning og fællesskaber bringer jeg bl.a. i spil i artikler, podcasts, kommunikationsopgaver og forskellige former for forskningsformidling.

Jeg har to faste opgaver, der fylder størstedelen af min tid:

  • Sekretariatschef for landsforeningen Fritid & Samfund: Vi udbyder bl.a. kurser rettet mod folkeoplysningsudvalg og medarbejdere i kommuners fritidsafdelinger.
  • Kommunikationsmedarbejder på den nationale måling af danskernes bevægelsesvaner ’Danmark i Bevægelse’, som CISC, Center for forsknings i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, på Syddansk Universitet står bag.

Der ud over laver jeg ind imellem nogle freelanceopgaver.

Du kan bruge mig til at:

  • Skrive artikler: Jeg skriver i et let forståeligt sprog med fokus på målgruppen, uanset om det er en hurtig note, en grundig artikel om ny forskning, en billedskabende reportage eller en stor, velresearchede analyse med mange kilder og problemstillinger.
  • Lave podcasts: Lad os tage en snak om muligheder og koncepter. Hør fx DGI’s podcasts.
  • Redigere hjemmesider: Jeg har i flere år løst opgaver som webredaktør og kan bl.a. organisere og strukturere tekst og andet indhold. Via søgemaskineoptimering (seo) og landingssider gør jeg det lettere for brugerne at finde stoffet.
  • Lave kommunikationsopgaver for organisationer og virksomheder.
  • Redigere magasiner: Jeg har været redaktør for flere magasiner i tidens løb og kan godt lide processen med at sammensætte et godt blad med fokus på målgruppen. Jeg er god til at bevare overblikket og holde snor i mange løse ender.
  • … alt det, der kræver viden om sundhed og motion: Jeg har skrevet om idræt, motion og sundhed siden 1993 og har stor indsigt i bl.a. træningsmetoder, motivation, nye trends, idrætsskader, børns motorik, læring og bevægelse og meget mere.

Referencer:

Ring og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og mine priser. Jeg er på 51 20 75 60.
Mød mig på LinkedIn og jonnatoft.dk.

Arbejder Jonna har været involveret i