Undervisning, træning, efter- og videreuddannelse

Mange af Periskops medlemmer har årelang erfaring med træning, kurser, videre- og efteruddannelse. På DMJX, Danmarks Medie og Journalisthøjskole, er Periskops folk faste undervisere på både grunduddannelserne og efteruddannelseskurser, og også i virksomheder, kommuner og organisationer underviser vi i vidt forskellige emner:

  • Podcast og digital storytelling.
  • Skriftlig og mundtlig formidling samt præsentationsteknik.
  • Fotografi og video.
  • Træning af journalister i Libyen, Myanmar, Sri Lanka m.fl.
  • Mentoring og censoropgaver for studerende.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvordan tilrettelægger vi vores trænings- og uddannelsesprogrammer for at imødekomme de specifikke behov og krav fra virksomheder, kommuner og organisationer?

Vi tilrettelægger vores trænings- og uddannelsesprogrammer ved først at forstå de specifikke behov og mål for deres kunder, virksomheder, kommuner eller organisationer.

Dette indebærer en omhyggelig analyse af, hvilke færdigheder og kompetencer der er nødvendige, og hvordan disse kan bedst opbygges og forstærkes gennem træning og uddannelse. Deres tilgang er skræddersyet og fleksibel, så den kan tilpasses de unikke krav og forventninger fra hver enkelt kunde.

  • Hvordan evaluerer I effektiviteten af jeres træningsprogrammer, og hvilke metoder bruger I til at måle deltagernes læring og udvikling over tid?

Vi evaluerer effektiviteten af deres træningsprogrammer ved at anvende en række forskellige metoder til at måle deltagernes læring og udvikling over tid.

Dette kan omfatte feedback fra deltagerne, evalueringer af kursusmaterialer og opgaver samt efterfølgende opfølgning for at se, hvordan deltagerne anvender og implementerer deres nye færdigheder og viden i praksis. Vores mål er altid at sikre, at træningsprogrammerne skaber reelle og målbare resultater for deltagerne.

Se udvalgte eksempler på projekter neden for – eller klik på navne og kompetenceområder til højre.

Eksempler

Undervisning, kurser, træning, efter- og videreuddannelse

Navne

Undervisning i journalistik, formidling og meget mere:

Claus Leick, Thomas Søndergaard, Jakob Kehlet, Søren Prehn, Anne Bech-Danielsen, Stephanie Hollender

Kompetencer i huset

Facilitering
Foto
Fundraising
Journalistik
Kommunikation og PR
Podcast og lyd
Rådgivning
Strategisk kommunikation
Video
Webformidling