Indhold, idéudvikling, klipning, teknik og udstyr

Periskop har medlemmer med speciale i at kommunikere med lyd og billeder, og vi løser både små delopgaver og deltager i større projekter.

Vi er eksperter i at bruge professionel lyd i kommunikation, branding, storytelling, og vi producerer lyd og podcasts for organisationer, myndigheder, virksomheder og for DR.

Vi løser fotografiske opgaver til mange forskellige medier og platforme, og vi tilpasser produktet til hver enkelt kundes behov og visuelle stil.

  • Portrætter, reportagefotos, illustrationer og genrefoto
  • Lydfortællinger, oplevelse, identifikation, branding og lydbilleder
  • Kampagner, erfaringsformidling og fagligt indhold

Se udvalgte eksempler på projekter neden for – eller klik på navne og kompetenceområder til højre

Eksempler

admin-ajax150x15010 podcast til unge med kræft. Ti dilemmaer om kræft at produceret af Periskops Jakob Kehlet og Søren Prehn i samarbejde med Aarhus Universitetshospital og organisationen Ung Kræft.

Om lyd og podcast i virkeligheden: CfL – Center for Ledelses podcasts udfolder dilemmaer inden for ledelse. De kan høres via nyhedsbreve og sociale medier. Derudover ligger CfLs podcasts som en vidensbank på organisationens hjemmeside: Lyt her til dilemma om ledelseseksekvering

Video om digitalisering af 32 millioner danske avissider: Statsbiblioteket i Aarhus er i fuld gang med at digitalisere 32 millioner avissider, så hele Danmarks avishistorie bliver tilgængelig for publikum. Periskops Thomas Søndergaard har lavet en video til Statsbiblioteket, i anledning af, at den første milepæl på 10 millioner sider blev nået.