Kommunikation er også den visuelle oplevelse

Periskop leverer ikke kun rå velskrevet tekst, men også den æstetiske indpakning.

Vi tilbyder professionel grafisk design og visuel kommunikation. Vi løfter opgaverne indenfor de trykte medier, webbaseret materiale eller en kombination af disse.

Vores opfattelse af godt design er at formidle indhold, budskab og design på en gennemtænkt, funktionel og æstetisk måde i tæt samarbejde med vore kunder. Derfor vil det aldrig være hurtige, ligegyldige løsninger, der ser dagens lys hos Periskop.

Eksempler

eksempel_grafisk1Foto, avis, video og artikler: Statsbiblioteket er i gang med at gennemføre et større digitaliseringsprojekt. De planlægger at digitalisere ca. 32 millioner avissider i løbet af perioden 2014-2016. I den forbindelse ville de have nyheden ud om, hvordan det forgår, og en formidling om det store arbejde der ligger bag, samt vigtigheden af projektet.

Grafisk design: Profilbrochure med nye, professionelle fotos, nye cases og en ny grafiske linje.

 

eksempel_grafisk3Periskops egen hjemmeside og webdesign er et levende eksempel på den komplekisitet og bredde, vi er i stand til at skabe i fællesskab. Der er taget højde for navigation,  det brede indhold og den mangfoldighed, der er i et fællesskab.