Ideudvikling, projektstyring, produktion og implementering

Periskops medlemmer har lang erfaring med at gennemføre kampagner og større kommunikationsprojekter. Vi kan stå for hele opgaven eller kan bidrage med delelementer i samarbejde med fx kundens interne kommunikationsafdeling eller eksterne bureauer.

Vi har erfaring med samarbejde med både offentlige og private virksomheder. Med afsæt i den journalistiske metode og tilgang har vi en effektiv tilgang til formidling af budskaber, og vi arbejder på tværs af faggrupper for at nå frem til det bedste resultat med de bedst egnede medier.

  • Research, idéudvikling, fokusgrupper, surveys og konceptbeskrivelser.
  • Budgetter, fondsansøgninger og leverandøraftaler.
  • Kampagneplaner og projektstyring.
  • Udarbejdelse af konkrete kampagneelementer på tværs af platforme og medier.
  • Produktionsstyring og kontakter til underleverandører.
  • Effektmåling og evaluering.

Se udvalgte eksempler på projekter neden for – eller klik på navne og kompetenceområder til højre

Eksempler

Kampagne: Ung i Afrika: Lektier, fremtidsdrømme, forældrekonflikter, kærestesorger, facebook, musik og fodbold… Unges liv i Afrika og Danmark er mere ens, end man skulle tro. Det er hovedbudskabet i kampagnen Same same – but different, som Periskops Claus Leick og Tune Nyborg har gennemført for udviklingsorganisationen ADRA i 2015-16.

RLF-150Kampagne mod sexmisbrug til de danske skoler: Periskops Tune Nyborg har udarbejdet et samlet undervisningsmateriale til de danske skoler om sextrafficking af børn for u-landsorganisationen Stairway Danmark.

150x150px_kampagne_mod_stressEt projekt om stress i hverdagen. Kort om stress er en lille kampagne med postkort, der skal få offentligt ansatte til at tænke over, hvordan de selv og deres arbejdsplads kunne blive bedre til at undgå stress. De små kort var bakket op af deciderede værktøjer, som arbejdspladserne kan bruge i det forebyggende arbejde.

Navne

Kampagner:

Claus Leick, Søren Svith, Tune Nyborg.

Projektudvikling og -styring:

Jakob Kehlet, Tune NyborgSøren SvithClaus Leick, Søren PrehnPernille Granath

Fundraising og fondsansøgninger:

Jakob KehletTune NyborgSøren Prehn.

Kompetencer i huset

Kampagner
Fundraising
Projektstyring